18EC80A702 makino sapphire "v" vierkante draad gidsen (10) voor WEDM-LS draad snijmachine onderdelen

k261

Nieuw product

€227.99

Tags: Goedkoop 18EC80A702 makino sapphire "v" vierkante draad gidsen (10) voor WEDM LS draad snijmachine onderdelen, Hoge Kwaliteit 18EC80A702 makino sapphire "v" vierkante draad gidsen (10) voor WEDM-LS draad snijmachine onderdelen, Chinese Draadvonken Machine Leveranciers.


18ec80a702 Makino saffier" v" vierkante draadgeleiders(10) voor WEDM- Ls draad snijmachine onderdelen
uw draad gesneden machines hebben een indrukwekkende reeks van functies die lopen en vooral het handhaven van een draad machine gemakkelijker dan elk ander. als een leider in EDM technologie, hebben we een compleet assortiment hulpstoffen uitdrukkelijk ontworpen om dat apparatuur die op een optimale efficiëntie.
om het beste voor uw edm apparatuur, je moet kiezen voor de meest geschikte, meest consistente, hoge kwaliteit verbruiksartikelen voor uw toepassing en uw machine.
we hebben een goede reputatie op het gebied van edm onderdelen en verbruiksmaterialen. klanten waarderen deze producten voor hun stabiele en hoge- precisiebewerking. wij zijn de edm verbruiksartikelen specialist die u kunt vertrouwen op.
Contacteer ons vandaag nog!
om de beste prijs en de beste service, neem dan zo vriendelijk
communiceren met ons voordat je koopt de producten.
Verzendkosten: - gelieve aandacht die het stoppen als per dhl is Kcnature.org magazijn het merken. Zullen we op de hoogte wanneer het wordt hervat. - als u ervoor kiest e-ems, ems, fedex, ups, tnt, neem dan zo vriendelijk vinden de links voor extra verzendkosten in onze winkel en betalen. Laat het ons weten als er een vraag. Dankzij. http://Kcnature.org/store/product/extra- verzending- kosten- verzending- defference- voor- 1kg- of- less/518352_203539528 9. html http://Kcnature.org/store/product/extra- verzending- kosten- voor- de- balans- gewicht- na- 1kg/518352_203540856 7. html - als u kiest voor ctr- land pickup, houd er rekening mee dat u nodig hebt om pick-up van uw goederen in de scheepvaart agent kantoor van uw stad. Neem dan contact op met ons om te zien of er een kantoor in uw stad of waar is het dichtst bij u op kantoor. - wij niet garanderen levertijd voor alle internationale zendingen door verschillen van de inklaring tijd in individuele landen, die kan invloed hebben op hoe snel je goederen zijn geïnspecteerd. - de verzendkosten bevat geen invoerrechten en belastingen en extra kosten voor afgelegen gebieden en anderen. - neem vriendelijk worden opgemerkt dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle douane kosten, makelaar, heffingen en belastingen en extra kosten voor de invoer in uw land als een. Deze extra kosten kunnen worden verzameld bij levering. Wij niet vergoeden verzendkosten geweigerd voor zendingen. - let op dat de zending voor russisch door ctr- land pickup, de verschepende prijs is bijgewerkt met plicht van uw douane.

  • Conditie: Nieuw
  • CNC of niet: CNC
  • Modelnummer: 18EC80A702
  • Original no. : 18EC80A702
  • Application for: Makino SP 43
  • Position : Upper
  • Soort Unit: stuk
  • Gewicht Pakket: 0.45kg (0.99lb.)
  • Afmeting Pakket: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Gerelateerde producten

Trending.